Vacature advocaat-stagiair ondernemingsrecht
08 april 2014

STUDIO | LEGALE is een dynamisch advocatenkantoor van ambitieuze dertigers. Olivier Boes, Christian Clement, Joost Peeters, Jorgen van Laer, Eva Pauwels en Annemie Peeters zijn vennoot. STUDIO | LEGALE vertegenwoordigt grote en kleine bedrijven, particulieren en intussen ook overheden. STUDIO | LEGALE is voornamelijk actief in het vennootschaps-, handels-, burgerlijk-, verzekering-, bouw-, arbeids-, milieu-, en strafrecht. Er zijn thans 13 advocaten werkzaam.

 

Wij zoeken:

Functie: advocaat – stagiair – ondernemingsrecht

Wij zijn op zoek naar een eerstejaars advocaat – stagiair om ons team te versterken. U zal hoofdzakelijk gevraagd worden om, in samenwerking met onze vennoten, onze cliënten te ondersteunen in de volgende domeinen: ondernemingsrecht, handelsrecht, vennootschapsrecht, overnames en contracten.

 

Gezocht profiel:

– U bent houder van een Master in de rechten. Goede resultaten zijn een pluspunt.

– U heeft een grondige mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans. Dit is eveneens een pluspunt.

– U bent een proactieve, flexibele teamspeler.

– U weet prioritaire zaken te onderscheiden en meerdere en complexe taken doeltreffend af te handelen.

– U wenst te werken in een uitdagende omgeving die tevens veel voldoening schenkt.

 

Aanbod:

We bieden u een unieke en uitdagende functie aan in ons kantoor. U krijgt de kans om samen te werken met topadvocaten en uw eigen vaardigheden als advocaat verder te ontwikkelen. We kunnen succesvolle kandidaten een uiterst interessante en uitdagende omgeving verzekeren.

 

Bent u geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief naar Jorgen Van Laer via jorgen@studio-legale.be