Night Shift
07 april 2014

Zaterdag 29 maart 2014 kon u voor de allereerste keer terecht in de Antwerpse Waagnatie voor het netwerkevent Night Shift. 

 Night Shift werd in 2013 gelanceerd door de drie jonge creatievelingen Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. Zij waren naar eigen zeggen uitgekeken op de klassieke beurzen en netwerkevents, en richtten zelf een platform op. Het netwerkevent richt zich zowel op business als plezier. Een goede gelegenheid waar nieuwkomers zich kunnen presenteren. Het event is vooral niet themagebonden.

Het doel van Night Shift is ondernemingen de kans bieden om ambitieuze, frisse concepten op een originele manier aan de juiste man of vrouw te brengen.

 Studio-Legale was dit jaar één van de partners van dit netwerkevent.  Het behoeft dan ook geen betoog dat  wij, als advocatenkantoor, volledig achter het concept staan. U kon onze stand bezoeken om een babbeltje te slaan met onze medewerkers. Reclame maken voor een advocatenkantoor is misschien niet zo evident en eerder ongebruikelijk, maar toch ontvingen wij alleen maar positieve reacties.

 De avond in Antwerpen startte relatief rustig. Tijd genoeg om eens een wandeling te maken door de Waagnatie en een kijkje te nemen bij de verschillende standen. Een paar uurtjes na het startschot, kwam Night Shift goed op gang. Onder het genot van een drankje en hapje konden de aanwezigen naar hartenlust netwerken.  

Naarmate de avond vorderde zat de sfeer er goed in zodat steeds meer mensen zich naar de dansvloer begaven. Hier werd je deskundig begeleid door de Night Shift DJ’s. Het netwerkevent ging dan ook door tot in de vroege uurtjes.

De eerste editie in Antwerpen van Night Shift was zeker een ongekend succes. Wij kijken dan ook reikhalzend uit naar de editie van volgend jaar!